Sediu: +40-341-144-268
office@wincell.ro

Despre noi

Wincell SRL isi doreste comercializarea carburantilor, momentan motorina, exclusiv en-gross, catre toti consumatorii de carburanti, pe o piată in care mai activeaza atat rafinariile, dar si alti jucatori independenti.

Wincell este bazata pe o echipa cu foarte bune cunostinte despre piata, formata din oameni cu peste 10 ani de experienta in vanzari si operatiuni pentru companii petroliere multinationale, precum si experienta in dezvoltarea afacerilor inclusiv a startup-urilor.

 

Zona tinta acopera, in prima faza, judelete: Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Buzau, Prahova, Dambovita, Ilfov, Bucuresti.

Puncte de distributie proprii: in prezent detinem un depozit cu o capacitate de 2060 metri cubi in Constanta.

Puncte de distributie ale partenerilor agreati: Socar, Rompetrol, MOL cu acoperire la nivel national.

 

DEZVOLTARE AFACERI
Strategia de dezvoltare este bazata pe onestitate, competenta, calitate si inovatie. Stabilirea parteneriatelor pe termen lung atat cu clientii, cat si cu furizorii.

In prezent ne dezvoltam relatii solide cu institutii bancare importante ceea ce ne va permite finantarea eficienta a activitatilor curente ale companiei, precum si punerea in aplicare a planurilor de dezvoltare. Oferim consultanta financiara clientilor nostri.

 

PUTEREA PRETULUI
Datorita parteneriatelor solide ne permitem sa mentinem cel mai mic pret in piata pastrand acelasi nivel de calitate inalta, certificata si controlata in permanenta.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD